Naturlig mat

Grönbeteskyckling

Från Vår Gård Till Ert Bord

Välkomna till Sunnanäng Gård. 

En timmes bilfärd från Göteborg tar dig till vår gård. Hos oss bor det kycklingar, hönor, kaniner och andra djur som får leva naturliga liv. För oss är det viktigt att vår mat är ren, naturlig och fri från kemikalier, vaccinationer och antibiotika. Vår vision är att våren 2021 kunna erbjuda grönbeteskyckling till försäljning genom prenumerationer. För att kunna göra detta behövs er hjälp. Klicka på länken för att läsa mer och se vår crowdfundingkampanj.

Drömmen om en egen gård - längtan efter naturlig mat.

Längtan efter att äta mat som vi själva producerat har funnits länge i vår familj. Vi har haft som mål ända sedan vi gifte oss att göra allt för att våra barn ska få växa upp och äta riktig mat. För oss är det viktigt med naturliga råvaror som inte är skadliga för varken människan, miljön eller djuren. Vi lever efter filosofin att vi som människor finns här på jorden för att ta hand om den och det som lever på den. 

Sommaren 2020 startade vi äntligen upp Sunnanäng Gård och förutom att vi kommer odla och producera vår egen mat är vår vision att kunna dela med oss av de fantastiska råvarorna vi producerar på gården. Vi kommer börja med grönbeteskyckling. För framtiden är tanken att leverera anka, kanin, vaktlar, gås, kalkon samt ägg med mera till försäljning samt förädlade produkter så som kalkonskinka, kycklingkorv, kycklingpastej etc. 

För att vi ska kunna leverera dessa fantastiska råvaror till er behöver vi er hjälp. Läs mer i vår Crowdfundingkampanj genom länken nedan. 

"Good farmers, who take seriously their duties as stewards of Creation and of their land's inheritors, contribute to the welfare of society in more ways than society usually acknowledges, or even knows. These farmers produce valuable goods, of course; but they also conserve soil, they conserve water, they conserve wildlife, they conserve open space, they conserve scenery."

Wendell Berry - Bringing it to the Table: on Farming and Food. Tweet

© 2020 All rights Reserved. Design by Therese Amiri